onsdag 22 augusti 2012

Karlshamn - fin liten stad full av värme

Efter en härlig vistelse i sonens hemtrakter var det trots allt dags att dra vidare på vår semestertripp. Nästa anhalt  var Karlshamn.
I Karlshamn bodde vi på ett helt underbart litet hotell som heter Port hotell. Den familjära stämningen och det fina bemötandet vi fick när vi kom är verkligen värt oerhört mycket. Med värme vill jag rekommendera detta lilla superställe.

Vårt rum!
I Karlshamn träffade vi och umgicks en hel kväll och natt med härliga människor på en krog som heter &Vin. Krogen ligger längst ut på kajen i Karlshamn. Tyvärr märktes det ganska tydligt att det var slutet av säsongen och inte världens bästa sensommar kväll ur värmesynpunkt. Alla gasolvärmare utom två var tomma så det blev till att linda in sig i filtar. Servicen var absolut inte på topp, men stället låg vackert och hade skapligt god pizza.


 Det egen-importerade vinet var en riktig höjdare däremot!


Dagen därpå var vi och träffade ännu fler människor och blev då medbjudna på kräftkalas. Vi avstod den fina och varma inbjudan, helt enkelt för att tröttheten kom ifatt oss från igår. Middagen avnjöt vi på en restaurang som serverar mat från rökeriet i samma företag. Wägga fisk & delikatess, rökeri AB.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar